Onze vacatures

Onze vacatures > JUNIOR ASSISTENT PRODUCTIE- EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (Laakdal)

JUNIOR ASSISTENT PRODUCTIE- EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (Laakdal)

Betonfabriek De Bonte is een toonaangevende partner op het gebied van prefab betonproducten bestemd voor de riolerings – en spoorwegbouw.  We stellen vandaag 180 mensen tewerk in 5 Belgische vestigingen.  Ook internationaal kenden we de laatste jaren een sterke groei met de oprichting van productiesites in Frankrijk, Turkije en Thailand.

Binnen de sector van de rioleringsbouw is De Bonte specialist in de productie van maatwerkconstructies.  Hierbij stellen we ons verantwoordelijk op van bij de procesontwikkeling tot aan het transport van de elementen.  Constuctief overleg, in combinatie met technisch inzicht en de nodige ervaring vormen voor ons bedrijf de basis om aan al de klantenspecifieke eisen te voldoen.

Door de constante groei en ter ondersteuning van het team, zijn wij momenteel op zoek naar een:

JUNIOR ASSISTENT PRODUCTIE- en KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V)

Functiebeschrijving:

-Binnen ons bedrijf ben jij de rechterhand van de productie- én kwaliteitsverantwoordelijke en geeft je team de nodige ondersteuning.  Je maakt mee de productiedossiers op en je bestelt hiervoor de nodige materialen.  Je volgt de productie mee op naar efficiëntie, kwaliteit, nacalculatie, … .  In geval van zijn afwezigheid ben jij de back-up van de productieverantwoordelijke.
-Je loopt mee met de ploegbaas, leert zo het reilen en zeilen op de vloer kennen en kan zijn taken overnemen bij afwezigheid.
-Wat kwaliteit betreft stuur jij de kwaliteitsmedewerker aan op basis van een keuringsagenda die door de kwaliteitsverantwoordelijke werd opgesteld.  Daarnaast begeleid je de maandelijkse externe controlebezoeken van de certificerende agentschappen.
-Bij een nieuw project volg je mee de nieuwe productieplannen en de bijhorende personeelsplanning op.  Je stuurt mee aan naar nieuwe mallen en materialen toe.  Je werkt een kwaliteitsplan en -fiche uit in overleg met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke.  Vervolgens start en volg je de productie mee op.
-In overleg met de ploegbaas en de productieverantwoordelijke, sta je mee in voor het onthaal en de opvolging van nieuwe werknemers.  Je stuurt het productieteam (+/-20 arbeiders) mee aan op vlak van veiligheid, orde en netheid.

Functieprofiel:

-Ervaring met (prefab) beton of soortgelijke sector is een must, een opleiding in een bouwkundige richting een troef.
-Betrokkenheid, leervermogen en motivatie zijn voor ons van absoluut belang in deze functie.
-Je bent goed in plannen en organiseren, leidinggeven is geen probleem voor jou.
-Je kan werken onder tijdsdruk maar blijft daarbij nauwkeurig en efficiënt.  Kwaliteit is jouw stokpaardje.
-Je bent flexibel, communicatief en een echte teamplayer.
-Je staat open voor opleiding, vernieuwing en verbetering.
-MS Office heeft geen geheimen voor jou.

Wij bieden:
-Een aantrekkelijke verloning in overeenstemming met jouw ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.
-Een uitdagende job in een familiaal bedrijf met no-nonsense cultuur en in volle expansie.

Interesse?
Gelieve CV en motivatiebrief door te mailen naar Annemie De Beuckeleer.
annemie.debeuckeleer@debonte.com

Bladeren....

Geen bestand geselecteerd